Aydın İl Jandarma Komutanlığı JASAT ve ilçe jandarma ekipleri, 26-28 Mart 2026 tarihleri arasında “ÇEMBER-118” operasyonunu başarıyla tamamladı. Operasyona 81 unsur ve 244 personel katıldı.
Aydın il genelinde yapılan çalışmalar sonucunda toplam 59 kişi yakalandı. Yakalananlar arasında kısa süreli hapis cezaları olanlar olduğu gibi, 20 yılın üzerinde cezası bulunan şahıslar da yer aldı. Aranan şahıslar arasında hırsızlık, uyuşturucu, yaralama, dolandırıcılık ve cinsel istismar gibi suçlardan arananlar bulunurken, bazıları ise ifadeye yönelik yakalandı.
Jandarma yetkilileri, Aydın genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti. (ERDAL AYDIN)
























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.