Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlılar cumhurbaşkanı Erdoğan'ı bekliyor

29 Şubat 2024, Perşembe 14:07
Son güncelleme: 29 Şubat 2024, Perşembe 16:14

     


Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın mitingi öncesi Aydınlılar Atatürk Kent Meydanı'nı doldurdu. 
Erdoğan'ın konuşması önce AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş alanda toplanan vatandaşlara hitap etti.

Mustafa Savaş'ın konuşmasından bazı bölümler:

"Bugün, Milletin adamı, eser ve hizmet siyasetinin mimarı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha şehrimizde ağırlamaktan onur ve şeref duyuyoruz. 

Güzel Aydınımız, bu topraklardaki bin yıllık varlığımızın temellerinin, ilk adımlarının atıldığı kadim bir şehirdir. Geçmişte binlerce yıl pek çok medeniyete ev sahipliği yaparak dillere destan olmuş şehrimizi daha ileriye taşımak için çok çalıştık. 

Vizyonsuz belediyeciliğin 15 yıldır yönettiği Aydın’ımızı sahipsiz bırakmadık. Şehrimizi kalkındırmak için Tarım, turizm, sanayinin yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, gençlik ve sporla birlikte hemen hemen her alanda sizlerin ihtiyaç duyduğu hizmetlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz.

Şehir hastanemizi açmak için gün sayıyoruz. Hastanemizin açılmasıyla günlük 25 bin hemşehrimiz şifa bulacak. Aydın-Denizli otoyolumuzu, Kuyucak bağlantı yoluna kadar açtık. İnşallah Haziran ayında otoyolumuzun tamamını hizmete açarak şehrimizin büyümesine ve gelişmesine doğrudan katkı sağlayacağız.

Baraj ve gölet yatırımlarımız hız kesmeden devam ediyor. Tarım ve hayvancılık alanındaki desteklerimizle sektörün gelişimini sağlıyoruz. Gençlik ve spor yatırımlarımız sayesinde binlerce gencimiz farklı branşlarda rekordan rekora koşuyor. Biz Türkiye Yüzyılı'na giden yolun taşlarını teker teker döşerken, yerel yönetim anlamında bir o kadar eksik ve geri kalıyoruz. 

Altyapısıyla, sosyal donatılarıyla, dirençli yapılarıyla örnek gösterilen bir büyükşehir oluşturmayı amaçlıyoruz. Yerel yönetim açısından kayıp 15 yılı hızla telafi etmeyi, hak ettiği temel belediyecilik hizmetlerini hızla şehrimize kazandırmayı hedefliyoruz." (ERDAL AYDIN) 







 
Son Eklenen Haberler