Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydın’da yaşandı… Başkan Yardımcısını parti sekreteriyle bastı

24 Şubat 2024, Cumartesi 18:33

     


Aydın’da bir siyasi partinin yetkilisi, başkan yardımcısını parti binasında sekreter kadın ile oral seks yaparken yakaladı.
Aydın’ın bir ilçesinde yaşanan olayda, partinin ilçe yönetiminde yer alan ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığı görevi bulunan kişi, parti binasında sekreter ile uygunsuz şekilde yakalandı.
Geçtiğimiz yıllarda yaşanan olayda, partinin o ilçedeki önemli isimlerinden olan kişi, ilçe binasına gitti. İlçe başkanının odasının yanındaki sekreter odasının kapısını açtığımda, başkan yardımcısı ve partinin sekreteri genç kadını, yarı çıplak vaziyette oral seks yaparlarken gördü.
Karşılaştığı bu uygunsuz durum sonrası geri dönen ve parti binasından ayrılan kişi, konuyu ilçe başkanına anlattı. Olağanüstü toplanan ilçe yönetimi, evli olan başkan yardımcısının görevine oy birliği ile son vererek, yedek üyeyi yönetime aldı. Bekar olan ilçe sekreteri genç kadın da işten kovuldu.
Partilerinin zarar görmemesi için yöneticilerin sır gibi sakladığı olay, yaklaşan yerel seçimler öncesi, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Parti sekreteri genç kadınla basılan ve partiden uzaklaştırılan kişinin, buna benzer başka vukuatlarının da olduğu öne sürüldü. (HABER MERKEZİ)







 
Son Eklenen Haberler