Takip Et

Aydın Çölyaklılar Derneği Başkanı Şakar oldu

Filiz Şakar

Aydın Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği’nin yapılan Seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yeni Başkan Filiz Şakar oldu.

Efeler Yedieylül Mahallesi’nde bulunan hizmet binasında Aydın Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği’nin Seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından önceki yönetime ait faaliyetler görüşülerek onaylandı. Daha sonra yapılan seçimde mevcut Başkan Nilgün Akçalı 20 üyenin oyunu alırken, 27 oy alan Filiz Şakar derneğin yeni Başkanı oldu.

Başarılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirten Başkan Filiz Şakar, “Bu seçime katılan, katılamayan tüm üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki ilerleyen süreçte misyonumuz, adaylığımda da belirttiğim gibi, hedeflerimiz ve yapacaklarımız Çölyaklı çocuklarımızın ve bireylerimizin sosyal hayatta yaşadığı zorlukları minimuma indirmek, Çölyak konusunda farkındalığı Aydın il ve ilçelerimizde sağlamak. Bu konularda da Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Efeler Belediyesi ile hep iletişim içinde olup, derneğimiz için yönetim kurulu olarak uğraş içinde olacağız. Bizleri bu göreve layık gören ve destek veren, kongremize katılan tekrar teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

YENİ YÖNETİM

Filiz Şakar Başkanlığı’ndaki Aydın Çölyak ve Glutensiz Beslenme Derneği’nin yeni Yönetim Kurulu da şu isimlerden oluştu; Kevser Ulusoy, Mehmet Billor, İkbal Daşkın Yüz, Senay Yıldırım, Kevser Sarı ve Emine Elif Altunç. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.