Aydın’da yaşlı bireylerin sosyal, sağlık ve bakım ihtiyaçlarına modern bir yanıt verecek Aydın huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi, tamamlanma aşamasına geldi. AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, merkezin kısa süre içinde hizmete başlayacağını duyurdu.
Aydın’da sosyal devlet anlayışını güçlendirecek önemli bir proje daha hayata geçiyor. AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Aydın huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezinin çok yakında hizmet vermeye başlayacağını kamuoyuna duyurdu. Kentte uzun süredir beklenen yatırımın tamamlanma aşamasına gelmesi, özellikle yaşlı bireyler ve aileleri arasında memnuniyet yarattı.
96 ODA 160 YATAK KAPASİTESİNE SAHİP
Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yapımı üstlenilen proje, teknik ve fiziki donanımıyla öne çıkıyor. Toplam 96 oda ve 160 yatak kapasitesine sahip olan Aydın huzurevi yaşlı bakım ve rehabilitasyon merkezi, sadece barınma değil, aynı zamanda rehabilitasyon ve sosyal yaşam alanlarıyla da hizmet sunacak.
"ÇOK YAKINDA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAKTIR"
AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, yaptığı açıklamada, "Aydın Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından yapımında sona gelinen, 96 oda ve 160 yatak kapasitesine sahip Aydın Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi çok yakında hizmet vermeye başlayacaktır. Bu önemli yatırımın kazandırılmasında, başta Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimize, Sayın Valimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor; Aydın’ımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. (İREM DELİCE)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.