• 4 Nisan 2026, Cumartesi 22:30

Aydın'da tehlike çanları: Vatandaş tedirgin yetkililer duyarsız

Aydın'ın Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi'nde yoğun olarak kullanılan yolda göçük meydana geldi. Yaklaşık bir haftadır sorunun gidermesini bekleyen vatandaşlar yetkililerin duyarsız kaldığını ifade etti.
Umurlu Kanyaşı Mevkii Küme Evleri yanından yola paralel geçen dere yatağında aşırı yağışlar nedeniyle yolda yaklaşık 1 metre derinliğinde göçük meydana geldi. Hafta başından itibaren göçüğün yola daha da fazla zarar verdiğini belirten vatandaşlar,  belediye yetkililerine sitem etti.
Araç ve yaya trafiği yoğunluğuna dikkat çeken Tufan Timuçin isimli vatandaş, "Buradaki dere yatağının kenarında başlayan göçük, yola zarar verdi. Her geçen gün bu göçük yolun büyük kısmına doğru ilerliyor.  Yaşanan bu durumdan dolayı çok tedirginiz. Sorunun giderilmesi için yetkilere bildirmenizi rağmen gelip bakan olmadı. Bu oluşan çukur bir kazaya neden olacak. Gece karanlıkta yaya bir insan da düşebilir. Bu sorunun giderilmesi için illaki bir kaza mı yaşanması gerekiyor. 6 gündür yolun bu kısmına bir müdahale edilmesini bekliyoruz. Bırakın yolu yapmayı, gelip bir önlem alan bile yok" sözleri ile tepkisini dile getirdi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.