Takip Et

/>

SON DAKİKA

Efeler Lions Derneği savaş mağduru annelere destekte bulundu

10 Mart 2022, Perşembe 21:22

     


Aydın Efeler Lions Derneği, Kuşadası’na barınan savaş mağduru annelere bebek bezi yardımında bulunurken, Çine’de öğrencilerin eğitimine katkı için projeksiyon cihazı ile sandalye desteği sağladı.

Aydın Efeler Lions Derneği Mart Ayı toplantısı, dernek binasında gerçekleştirildi. Lions Derneği kadınların "8 Mart Dünya Kadınlar Günün” kutlanırken, Avukat Neşe Menderes tarafından ‘Kadın hakları, korunması, yeni düzenlenen ve eklenen kanun maddeleri’ hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Efeler Lions Derneği Başkanı Fatma Sever, Lions Derneği olarak Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokuluna projeksiyon cihazı aldıklarını, ayrıca okulun ihtiyacı olan 21 sandalyeyi de temin ettiklerini açıkladı. Başkan Sever, Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle Kuşadası’nda bir otelde kalan Ukraynalı çocuklu kadınların çocuk bezi ve ıslak mendil ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi.

Ayrıca, 2022-2023 Aydın Efeler Lions Derneği yeni Başkan ve Yönetimi açıklayan Aday Saptama Komite Başkanı Lion Semra Konaklı, şimdiki Başkan Ln.Fatma Sever ve Yönetimine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yeni Başkan Ln.Nilgün Salcıoğlu ve yönetimine başarılar diledi. (ORKİDE ÜLKER)







 
Son Eklenen Haberler