Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Künkçü, AYESOB’a aday olduğunu açıkladı

6 Mayıs 2022, Cuma 15:10

     


Aydın Demirciler Odası Başkanı Muhammet Ali Künkçü, 15 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Aydın Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği’nin (AYESOB) seçimli genel kurulunda aday olacağını belirtti.

2001 yılından buyana Aydın Demirciler Odası Başkanlığı görevine yürüten Başkan Muhammet Ali Künkçü, Ocak ayında yapılan genel kurulunda, başka aday çıkmadığı için yeniden Aydın Demirciler Odası Başkanı seçildi. Başkan Künkçü, ‘Ortak akılla yönetim, yüzü gülen Esnaf için Birlik'te Güçbirliği’ sloganı ile AYESOB Yönetim Kurulu Başkanlığı için aday olduğunu belirtti.

Aydın Demirciler Odası Başkanlığı döneminde kurduğu kooperatif ile 152 işyeri yapan Başkan Muhammet Ali Künkçü, aynı alana yakın bölgede 300 işyeri daha yapabilmek için çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Aydın Demirciler Odası’na kayıtlı 650 üye için yaptığı hizmetler ile AYESOB’a bağlı 82 oda başkanı içerisinde örnek olan Künkçü, Birlik Başkanlığı döneminde yapmak istediği projeleri yarın gerçekleştireceği basın toplantısı ile kamuoyuna açıklayacağını ifade etti. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler