Takip Et

Aydın Büyükşehir Belediyesi için 22 aday yarışacak

Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak 20 parti ile 2 bağımsız aday, seçimde yarışacak.

Aydın İl Seçim Kurulu, 31 Mart Yerel seçimlerinde yarışacak olan Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adayları ve meclis üyelerinin kesin listelerini askıya çıkarttı.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 2 bağımsız aday ile birlikte toplam 22 aday ismi, İl Seçim Kurulu Listesinde yer aldı. İşte o parti ve aday isimleri şunlar;

Adalet ve Kalkınma Partisi- Mustafa Savaş, İYİ Parti - Özel Kayalı, Anavatan Partisi - Nail Kaplı, Demokratik Sol Parti - Cemil Köroğlu, Yeniden Refah Partisi - Serdal Bulut, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi - Suzan Koç, Türkiye Komünist Partisi - Sibel Yeniocak, Zafer Partisi - Muharrem Demirbilek, Türkiye Komünist Hareketi - Rojda Dolgun, Bağımsız Türkiye Partisi - Seçil Mumcuoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi - Özlem Çerçioğlu, Emek Partisi - Ali Özaydın, Hür Dava Partisi - Cembeli Güler, Hak ve Özgürlükler Partisi -Hüseyin Cihan Baykara, Ocak Partisi - Mehmet Temel, Demokrat Parti - Hüseyin Turgut, Millet Partisi - Salih Şinasi Yeğen, Demokrasi ve Atılım Partisi - Bülent Çam, Saadet Partisi - Fatih Karahan, Vatan Partisi - Zühre Genişel, Bağımsız - Abdülbaki İnce ve Bağımsız - Sabahattin Kerik. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.