ADM Elektrik, 3 Ağustos Pazartesi günü Aydın'ın 8 ilçesinde bakım, yatırım ve şebeke çalışmaları nedeniyle planlı elektrik kesintileri yapılacağını duyurdu. Kesintiler bazı bölgelerde 6 saate kadar sürecek.
ADM Elektrik Dağıtım A.Ş., 3 Ağustos 2026 Pazartesi günü Aydın genelinde gerçekleştirilecek planlı bakım, yatırım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle çok sayıda mahallede elektrik kesintisi uygulanacağını açıkladı.
Kesintiler Buharkent, Karpuzlu, Didim, Bozdoğan, Koçarlı, Kuşadası, Efeler, Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde farklı saat aralıklarında gerçekleştirilecek. Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgelere yeniden enerji verilecek.
En uzun kesinti Didim ve Buharkent'te
ADM Elektrik'in duyurusuna göre Buharkent'te Ericek, Gündoğan ve Muratdağı mahallelerinde saat 09.00 ile 15.00 arasında şebeke yatırım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.
Didim'in Ak-Yeniköy Mahallesi'nde ise 09.30-15.30 saatleri arasında 3. seviye şebeke bakım çalışmaları kapsamında enerji kesintisi uygulanacak. Kuyucak'ta Musakolu, Sarıcaova, Taşoluk ve Yeşildere mahallelerinin bazı bölümlerinde de 09.00-15.00 saatleri arasında şebeke yatırım çalışmaları yapılacak.
Karpuzlu'da gün boyu etap etap çalışma
Karpuzlu ilçesinde Bayraktepe, Çobanisa ve Yeni mahallelerinde AG hatta ağaç kesimi ve koridor açma çalışmaları nedeniyle gün içerisinde üç ayrı zaman diliminde kesinti uygulanacak.
Çalışmalar 09.00-11.00, 11.00-13.00 ve 13.00-16.00 saatleri arasında etaplar halinde gerçekleştirilecek.
Efeler, Kuşadası ve Koçarlı da listede
Efeler ilçesinde Gölhisar ve Şahnalı mahallelerinin bazı bölgelerinde sabah ve öğleden sonra farklı saatlerde bakım ve yatırım çalışmaları yapılacak. Kuşadası'nın Davutlar Mahallesi'nde ise 09.00-11.00 ve 12.00-14.00 saatleri arasında şebeke yatırım çalışmaları nedeniyle planlı kesinti uygulanacak. Koçarlı'nın Bıyıklı ve Kasaplar mahallelerinde 10.00-15.00 saatleri arasında 3. seviye şebeke bakım çalışması gerçekleştirilecek.
Bozdoğan ve Nazilli'de de kesinti var
Bozdoğan ilçesinde Akçay, Çarşı, Yenice, Ziyaretli, Amasya, Çamlıdere ve Haydere mahallelerinin çeşitli bölgelerinde gün boyunca farklı saatlerde bakım çalışmaları yapılacak. Nazilli'de ise çok sayıda mahalle ve sokakta 09.00-11.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
ADM Elektrik, vatandaşların planlı kesintilerden etkilenmemeleri için gerekli tedbirleri önceden almalarını istedi. (HABER MERKEZİ)






















ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.