Takip Et

/>

SON DAKİKA

Türkiye bu olayı konuşuyor: “Kocam bana varil ve fıçı diyor”

27 Şubat 2024, Salı 20:51
Son güncelleme: 28 Şubat 2024, Çarşamba 10:40

     


ATV'nin beğeniyle takip edilen programı 'Esra Erol'da' her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Esra Erol'un 23 Şubat tarihinde programa gözyaşlarıyla katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan'ın hikayesi merakla izlendi.

Sevil hanım, 13 yıllık kocası Ramazan Albahan'ın yüzünde kılları var diye kendisini beğenmediğini, kocasından boşanmak için programa geldiğini açıkladı. Konuya ilişkin açıklama yapan Sevil, "Kocam bana, "Varil, fıçı, kıllı ve şişman diyor" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

A Haber'de yer alan habere göre;  Sevil gözyaşlarını tutamayarak, "Esra hanım, ben boşanmak için geldim. Amacım dilenmek değil. Beni rencide etmişler. Kimse benim ile alay edemez. "Erkeksin. Tabii seni istemez" gibi yorumlar yazmışlar. Onun hiçbir şeye ihtiyacım yok. " dedi. Esra Erol ise kötü yorum yapanlara ateş püskürdü. Öte yandan Sevil ve kocası Ramazan canlı yayında yüzleşti. Olayın muhatabı Ramazan tüm iddiaları reddederek, "Kılları da olsa ben karımı seviyorum " ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

 

Esra Erol'un bu haftaki programında ilginç bir olay yaşandı. 23 Şubat 2024 tarihinde program gözyaşlarıyla katılan iki çocuk annesi Sevil Albahan'ın hikayesi merakla izlendi.

 

Sevil hanım, 13 yıllık kocası Ramazan Albahan'ın yüzünde kılları var diye kendisini beğenmediğini, kocasından boşanmak için programa geldiğini açıkladı. Konuya ilişkin açıklama yapan Sevil, "Kocam bana, "Varil, fıçı, kıllı ve şişman derdi" dedi.

 

O anları gözyaşları içinde anlatan Sevil Albahan, "Üzülmekten yoruldum Esra hanım. Çocuklarım için çok savaştım. Gücüm artık bitti. Kendim savaşarak geldim buraya. Çok ezildim. Annem var ama ayakları yok. Arkamda duran kimse yok. Ben hep kadınlığımla vuruldum. Şişmansın dediler." dedi.

 

Bunun üzerine ünlü sunucu Esra Erol ise " O yüzündeki her şey gider. Bak bunu tedavisi var. Yemin ederim götürürüm. Lazer olur başka bir şey olur. Bunların hepsi gider. Asıl olan senin duydukların hafızandan silinir mi onu yapamam." İfadelerini kullandı.

 

Olayın muhatabı ise telefona bağlanan Ramazan Albahan, "Beni engellediği için eşimden haber alamadım. Bana kapıya açmayan eşimdi. Hayatı yalanlarla geçiyor. Esra hanım, ben geldiğimde çocuklara babanıza kapınıza açmayın diyor." dedi.

 

Bugün ise yeni gelişmeler yaşandı. Sevil bugün de gözyaşlarını tutamayarak, "Esra hanım, ben boşanmak için geldim. Amacım dilenmek değil. Beni rencide etmişler. Kimse benim ile alay edemez. "Erkeksin. Tabii seni istemez" gibi yorumlar yazmışlar. Onun hiçbir şeye ihtiyacım yok. " dedi.

 

Benim sadece suçum, ben sadece hayvanlardan geçimimi sağlıyorum o kadar. Sabah 6'da kalkıp hayvanlarımla ilgileniyorum. 08:30'da annemin yanına gidip onunla ilgileniyorum. Çünkü annem yatalak. Benim bu hayatta 3 mücadelem var. Annem, eşim ve hayvanlarım. Yemin ederim hiçbir kelimde hakarette bulunmadım. Kılları da olsa ben karımı seviyorum " dedi.

 

Esra Erol'un "bugün neden gelmediniz?" sorusuna Ramazan akılalmaz açıklamalarda bulunarak, "İşim sebebiyle, hayvanlara baktığım için gelemedim." İfadelerine yer verdi. (HABER MERKEZİ)

 







 
Son Eklenen Haberler