Takip Et

/>

SON DAKİKA

Sakin Şehir’de 23 Nisan coşkusu

23 Nisan 2024, Salı 14:39

     


Aydın’ın Yenipazar ilçesinde tüm Türkiye'de olduğu gibi “Sakin Şehir” Yenipazar’da da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Çocuklarının gösterisini izlemek için Yenipazar ilçe stadyumuna gelen protokol üyeleri ve aileler çocukların heyecanına ortak oldular.

Yenipazar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Turgut Özal Parkı içinde bulunan Kaymakamlık binası önündeki Atatürk büstüne ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk konulması saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Protokol üyeleri ve öğrenciler yerlerini almasıyla başlayan 23 Nisan Törenleri  Yenipazar Kaymakamı Şule Demirtaş ve Belediye Başkanı Malik Ercan çocukların ve ilçe halkının bayramını kutladılar.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar yaptı. Acar, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitleri andı.

Törende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde yapılan resim, şiir ve kompozisyon dallarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri ve ödülleri Yenipazar Kaymakamı Şule Demirtaş, Belediye Başkanı Malik Ercan ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar tarafından verildi.

23 Nisan kutlamaları Sakin Şehir Yenipazar'da okulların hazırlamış olduğu çeşitli gösteriler ve tören yürüyüşü ile son buldu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler