CHP'li belediye başkanı sevgilisiyle otel odasında basıldı

Rüşvet soruşturması kapsamında, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım hakkında dikkat çeken iddialar kamuoyuna yansıdı. İddialara göre Yalım’ın Ankara’da lüks bir otelde bulunduğu sırada gözaltına alındığı öne sürüldü. Söz konusu gelişme, hem yerel hem de ulusal düzeyde geniş yankı uyandırdı. 

İddialara göre, Özkan Yalım’ın Ankara’da bir otel odasında belediye personeli olduğu belirtilen 21 yaşındaki S.A. ile birlikte bulunduğu sırada gözaltına alındığı öne sürüldü. Gözaltı sürecinde Yalım’ın bir telefonunu şifresiyle birlikte teslim ettiği ifade edilirken, ikinci bir telefonun ise sevgilisinin iç çamaşırına sakladığı tespit edildi. Öte yandan, söz konusu telefonun şifresinin verilmediği de öne sürülen bilgiler arasında yer aldı.

Soruşturma kapsamında adı geçen bir diğer kişi A.A.’nın da belediye personeli olarak göründüğü ancak fiilen çalışmadığı iddiası dikkat çekti.

Ayrıca yapılan incelemelerde, söz konusu kişilere ait o geceye ilişkin otel kaydının bulunmadığı, ancak geçmiş tarihlerde farklı kayıtların olduğu iddiaları da gündeme geldi.

İddialar arasında gözaltı işlemleri sırasında yaşananlara ilişkin detaylar da yer aldı. Buna göre, kapının havluya sarılı şekilde açıldığı ve Yalım’ın üzerini değiştirmek için güvenlik güçlerinden izin talep ettiği öne sürüldü. (HABER MERKEZİ)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.