Aydın 1.Amatör Küme 1.Grup'ta mücadele eden Buharkent temsilcisi Feslek Gelenbespor Kulüp Başkanı Taner Erden, yönetim kurulu üyesi Cengiz Koç ve Feslek Mahallesi Muhtarı Taner Erden, Buharkent Belediye Başkanı ve Buharkent Kaymakamı’nı ziyaret etti.
Ziyarette, isimleri yazılı Feslek Gelenbespor formaları takdim edilirken, Pazar günü oynanacak olan Feslek Gelenbespor – Yamalakspor 1. Amatör Küme karşılaşmasına davette bulunuldu.
Buharkent Kaymakamı Abdullah Emre Özefe, imkanlar dahilinde kulübe maddi ve manevi destek vermeye hazır olduklarını ifade ederken, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da Feslek Gelenbespor’un her zaman yanında olduklarını belirtti.
Ziyaretin ardından Başkan Erden, Erol ve Özefe ile birlikte hatıra fotoğrafı çekindi. (KAMİL KAZANKAYA)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.