Takip Et

SON DAKİKA

Bosnalı'dan Kulüp Başkanı Kaya'ya 'misafirperverlik' tepkisi

20 Haziran 2014, Cuma 15:34

     


Aydın Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya’nın sözlerine, “Kurumumuza bilet satmaya gelen şahsı, misafir olarak algılamıyoruz” diye cevap verdi.

Geçtiğimiz günlerde Aydın Ticaret Borsası’na Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Şahin Kaya ve yöneticileri tarafından yapılan destek ziyaret ile ilgili olarak Başkan Kaya’nın basında yer alan ifadeleri Aydın Ticaret Borsası Meclisi ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı, “Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Şahin Kaya, Aydın Ticaret Borsası kurumuna yapılan bir ziyaret olmasına rağmen şahsımın ziyarete katılmamasını değerlendirerek, ‘Ben Orduluyum Aydın’a geleli yaklaşık 2.5 yıl oldu. Ama dışarıdan gelen kültür ile buradaki kültür aynı değilmiş. Biz de gelen misafir çok önemlidir biz böyle gördük’ ifadelerine yer vermiştir. Bu ifadeleri ile Aydınlılar olarak bizlere hakaret ederek, misafirperver olmamakla suçlamıştır. Dünyada Türk halkı misafirperverlik özelliği ile bilinmektedir.

Kısaca ifade etmek isterim ki Aydınspor 1923 tarafından yapılan ziyaret şahsıma değil, kurumuma yapılmış bir ziyarettir ve Kurumumuz nezdinde en üst merci tarafından karşılanmıştır. Ziyaret esnasında gerçekleşen tutum ve davranışlar Aydın Ticaret Borsası ve Aydınspor 1923 Kulübüne zarar vermiştir. Kurumumuza bilet satmaya gelen şahsı, misafir olarak algılamadığımızı belirtirim” dedi. (İHA)







 
Son Eklenen Haberler