Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınspor 1923'ün ATB ziyaretinde Bosnalı krizi

18 Haziran 2014, Çarşamba 18:14

     


Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile Aydın Masterlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Aydınspor 1923’ü ziyaret ederken, daha sonra Aydınspor 1923'ün gerçekleştirdiği Aydın Ticaret Borsası ziyareti gergin geçti.

 (FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

ASKF ve Aydın Masterlar Derneği'nin Aydınspor 1923'e gerçekleşen ziyaretinde Aydınspor 1923 Başkanı Şahin Kaya, Teknik Direktörü Hakkı Aslan ve Aydınspor formasıyla şampiyonluk yaşayan tecrübeli futbolcu Recep Dalman’a scoutluk teklif etti.

Başkan Şahin Kaya’nın teklifini değerlendiren Aydın Masterlar Futbol Takımı’nın Teknik Direktörlüğü’nü yapan Hakkı Aslan “Biz, Aydınspor 1923 için her görevi yapmaya hazırız. Aydınspor’da en fazla oynayan ve teknik direktörlük görevini yapanlardan biriyim. Masterlar Takımımıza desteğinizi bekliyoruz” dedi.

ASKF Başkanı Mehmet Kıvanç'ın Aydınlı futbolcuların şehrin profesyonel takımında forma giyerek, üst liglerdeki takımlara gitmesi gerektiğini belirtmesi üzerine, amatör takımlarla da koordineli ve birlikte çalışacaklarını belirten Kulüp Başkan Şahin Kaya, “Scout ekibi oluşturacağız. Bunu hep birlikte yapabiliriz. Antrenörler, hakemler ve gözlemcileri de dahil edebiliriz. Aydınlı futbolcu önce Aydınspor 1923’e kazandırarak gitmeli. 17 ilçeye ziyaretler gerçekleştireceğiz. Burada takımların antrenör ve başkanlarıyla bağlantı kuracağız. İhtiyaçlarını soracağız. Aydınspor üst kimliği altında buluşacağız" diye konuştu.

TİCARET BORSASI’NDA SOĞUK RÜZGARLAR ESTİ

Daha sonra Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Aydınspor 1923 Yönetim Kurulu'nu, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahri Erdel, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Fevzi Çondur, Abdülkadir Yıldız ve Cengiz Ülgen karşıladı.

Aydın Ticaret Borsası Başkanı Adnan Bosnalı’nın ziyarete katılmamasını değerlendiren Kaya, “Ben Ordulu’yum. Aydın’a geleli yaklaşık 2 buçuk yıl oldu. Ama dışarıdan gelen kültür ile içeriden gelen kültür aynı değilmiş. Biz de gelen misafir çok önemlidir. Biz böyle gördük” dedi.

Meclis Başkanı Bahri Erdel ise, Başkan Adnan Bosnalı’nın misafirleri olması nedeniyle ziyarete katılamadığını, ama Aydınspor 1923 heyetini Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu olarak karşıladıklarını belirtti. (HAKAN TUĞRUL)







 
Son Eklenen Haberler