AyFm 100.5
  • 25 Aralık 2025, Perşembe 11:25

Söke’de tesadüfün böylesi: Sosyal medyada tanıştılar, sokakta karşılaştılar

Tesadüfün Böylesi Franszı  Aile Söke  de Sosyal Medya  arkadaşları ile Söke de tesadüfen bbuldu

Fransa’dan bisikletleriyle dünya turuna çıkan Fransız ailenin, sosyal medyadan arkadaş oldukları Söke’li bisiklet tutkunu öğretmen Ayhan Şimşek Pargan ile Söke’de tesadüfen karşılaşmaları adeta “Tesadüfün böylesine de pes” dedirtti.

 

Fransa’nın Gordes şehrinde eşi ve küçük kızlarıyla mini dünya turuna çıkan Fransız Stephan ailesinin yolları, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada Söke’li bisiklet tutkunu öğretmen Ayhan Şimşek Pargan ile kesişti. Fransız aile ile Ayhan Şimşek Pargan arasında sosyal medyada başlayan arkadaşlık kapsamında yapılan görüşmelerde, Stephan ailesinin tur rotasının Söke üzerinden Güllübahçe, Didim ve Bodrum’u da kapsadığı ortaya çıktı.

 

Bir süredir aileyle iletişim kuramayan bisiklet tutkunu öğretmen Ayhan Şimşek Pargan, önceki gün Söke caddelerinde bisikletleriyle seyahat eden üç kişilik yabancı bir aileyle karşılaştı. Karşılaştığı ailenin Fransız Stephan ailesi olabileceğini düşünen Pargan, aileyle tanıştı. Her iki taraf da bu ilginç buluşmanın heyecanını yaşarken, Fransız konuklarına Söke’de rehberlik yapan Ayhan Şimşek Pargan, aileyi bisikletleriyle Güllübahçe’ye doğru yeni rotalarına uğurladı.

 

Yolu Söke’ye düşen yabancı bisiklet tutkunlarına ev sahipliği yapmasıyla tanınan Söke’li bisiklet tutkunu öğretmen Ayhan Şimşek Pargan, yaşanan tesadüfü şu sözlerle anlattı:

 

“Stephan ailesini, müsait olmadığım için evime davet edememiştim; üstelik son günlerde aramızdaki iletişim de kesilmişti. Söke sokaklarında karşılaşmamız her ikimiz için de büyük bir sürpriz oldu. Sosyal medyada konuştukları kişinin ben olduğumu öğrendikleri anda, hep birlikte ‘Dünya küçük, kalpler büyük’ dedik” (NECATİ MALDAR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.