Takip Et

SON DAKİKA

Mezun oldukları okuldaki öğrencilere mesleklerini anlattılar

24 Nisan 2022, Pazar 19:36

     


Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde duygusal buluşma yaşandı. Farklı dönemlerde mezun olan ve bu gün farklı sektörlerde iş hayatlarını sürdüren eski mezunlar, okullarında düzenlenen Kariyer Günlerinde okulun öğretmen ve öğrencileriyle buluşurken, görevde olan öğretmenlerin yıllar sonra öğrencileri ile buluşmasında duygusal anlar yaşanıldı.

Söke Cafer Efe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hacer Özdere, etkinliğin açılışında yaptığı konuşmada, Kariyer Günleri etkinliğini üniversite sınavına hazırlanan okul öğrencilerinin meslek tercihlerinde bilinçli ve doğru karar vermelerini sağlamak amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Etkinliğe, Kuşadası Profesyonel Aşçılar Derneği Genel Sekreteri Şef Aşçı Abdullah Şeker, Söke Renkli Kalemler Anaokulu Müdürü Rahime Barışık, Egem Organizasyon’un sahibi Grafiker Elif Dudaklı, Kuşadası Adviye Ertuğrul Acun Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yeliz Akkuş, Seramik tasarımcısı Naile Uz, Giyim tasarımcısı Özge Nalbant konuşmacı olarak katıldı.

Etkinlikte sırayla söz alan ve kendilerini tanıtan eski mezunlar, deneyimlerini ve okul anılarını yeni öğrencilerle paylaştı. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler