Takip Et

SON DAKİKA

Eşin Grup Sökespor'dan buruk galibiyet

10 Nisan 2022, Pazar 17:45

     


Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta ligin son haftasında kendi sahasında Alaçatıspor’u 2-0 yenen Eşin Grup Sökespor, Aydın Adnan Menderes Stadında oynanan Efeler09 Spor - Kemalpaşaspor maçından gelen sonuçla yıkıldı.

Lige şampiyonluk parolası ile giren ancak ilk yarıda hedefinden uzak kalmasına rağmen ikinci yarıda teknik kadroda yapılan kan değişimin yanı sıra ara transferlerle iyi bir çıkış yakalayan Eşin Grup Sökespor, lider Efeler 09 ile 11 puanlık farkı kapatmayı başarmıştı.

Ligin son haftasına lider Efeler 09‘un 1 puan gerisinde Alaçatıspor maçına çıkan kırmızı lacivertliler bir yandan galip gelmeyi, bir yandan da Adnan Menderes Stadından gelecek skora kenetlendi.

Yaklaşık 2 bin taraftarın izlediği karşılaşmada rüzgara karşı oynayan Sökespor, ilk yarısı 0-0 sona eren maçın ikinci yarısında açıldı. Oyuna 60 dakikada Yeldar’ın yerine giren santrafor Aziz adeta takımı ateşledi.

62. dakikada sol köşeden kullanılan kornerden gelen top üst direkten geri dönünce, Batuhan tamamlayarak Sökespor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını sıklaştıran Sökespor, 65. dakikada Deniz Karadenzi ile farkı 2'ye çıkardı.

Golden sonra konuk Alaçatı kontrataklarla gol ararken, Sökespor’un bir üçüncü gol baskısı sonuç getirmeyince sezonun son maçını 2-0 kazanan ev sahibi, Efeler09 - Kemalpaşaspor maçından gelen haberle yıkılarak, şampiyonluk umutlarını bir başka sezona bıraktı. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler