Takip Et

“Aydın’ın kaynaklarına ve emanetlerine sahip çıkacağız"

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Yedek Üyesi Gülizar Şengül Peçen, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Ekonomi alanında ve siyasette önemli görevlerde bulunan 41 yaşındaki Gülizar Şengül Peçen, İYİ Parti Aydın İl Binasında düzenlediği basın toplantısında Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Konuşmasına 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak başlayan Peçen, “Bugün çok özel bir gün. 24 Kasım öğretmenler günü bu vesileyle bizler de yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, sevgi ve saygılarımızı gönderiyorum” dedi.

“BİZE CESUR ADIMLAR GEREK, DURMAK DEĞİL”

2021 yılında İYİ Parti'ye katıldığını söyleyen Peçen, "Kadınların siyasetteki varlığının topluma olumlu değer katma inancıyla Türkiye'nin en cesur Türk kadınlarından biri olan sayın genel başkanımız Meral Akşener, hanımefendinin bir adım gerisinde ve her daim yanında olmak şuuruyla 2021 yılında İYİ Parti ailesine katıldım. İYİ Parti ailesi bünyesinde kadın politikaları, Ortadoğu politikaları ve afet yönetimi alanlarında kamu politikası çalışmalarında bulundum ve 14 Mayıs 2023 yılında Aydın İYİ Parti Milletvekili aday adaylığında bulundum. 24 Haziran üçüncü olağan genel kurultayımızda genel başkanımız Meral Akşener’in takdirleriyle ve kıymetli delegelerimizin de desteğiyle genel idare kuruluna yedek üye olarak seçildim. Ve biz hep şunu söyledik, iyiler olarak biz bir yol yürümeye geldik. Yolda kalmaya değil, bize cesur adımlar gerek, durmak değil diyerek Türkiye'nin ve aydın şehrinin toplumsal, ekonomik ve sosyal siyasi meselelerine duyarlı biri olarak. Bugün de iyi parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı olarak karşınızdayım” dedi.

“AYDIN’A HİZMET ETME AŞKIYLA DOLUYUM”

Aydın’a hizmet etme aşkıyla doluyum diyen Peçen şöyle devam etti:

“Tabi bugün heyecanlıyız çünkü Türkiye'ye sevdalı, Aydın şehrine gönül veren biri olarak Aydın şehrime hizmet etme aşkıyla doluyum. O yüzden çok heyecanlıyım. Aydın şehrimizi ayağa kaldıran güzellikleri teşvik edecek, iyi düşüncelerim ve iyi projelerim ile şehrime hizmeti ve vazifeyi her zaman. Her zaman iradeden kişisel iradeden üstün buluyorum. Kentimizi bir kadın dostu, bir insan dostu ve bir canlı dostu kent standardına kavuşturmak güvende. Bütün kadınlarımızın, çocuklarımızın, yaşlılarımızın ve gençlerin güvende yaşadığı bir şehri inşa etmek için mutluluğu ve refahı yüksek bir kent. Kapısının açmanın gayretini veriyoruz. Siyasi ve düşünce hayatımın amacı yaşadığı şehri seven, değer veren, yaşadığı şehre sahip çıkan bir anlayışla ve hassasiyetle Aydın şehrimizde yaşayan her bir bireyin ve gelecek tüm yeni neslin, kentsel, yaşamsal ve ihtiyaçsal sorunlarını gideren, tercih edilebilen bir şehrin aynası olmaktır. Bu yüzden kararlılıkla tüm Aydınlıların daha çok sesine kulak verip gönüllerine girmenin gayretini vereceğiz. Kalkınmaya, gelişmeye öncülük eden yerel yönetim, politika anlayışımızda şehrimizde politik kaygılarla endişelerle değil, şehrimizi etkin hizmet anlayışıyla yönetmeye gayret edeceğiz ve şehrimize denge ve değer katan bir siyaset anlayışı izleyeceğiz”

“İYİ BELEDİYECİLİK İLE AYDIN ŞEHRİMİZİ BULUŞTURMAK İSTİYORUM”

Yaşanılabilir bir Aydın için belediye başkanı olmak istediğini söyleyen Peçen, ”Değerlerin bir kağıt parçası üzerinde değil, aynı zamanda şehrin tüm üretim alanlarında ihya ve inşa etmek suretiyle asli bir unsur haline getirebilmenin gayretini vereceğiz. Bu şehre gönül veren ve seven bir kardeşiniz olarak şehrime değer ve denge katan bir iyi hizmet anlayışını, İYİ belediyecilikle ve Aydın şehrimizde buluşturmak istiyorum. Yaşanabilir bir hayat için daha verimli, sosyal erişebilir, eşitlikçi ve teknolojiyi iyi kullanan akıllı şehir belediyeciliğimizi ve vizyonumuzu hayata geçirmek istiyorum. Bu sebeple de Aydın için üreten her paydaşla bir araya gelerek uyumla yenilikçi metodlarla şehrimizin toplumsal ve ekonomik sosyal sorunlarını çözmeliyiz. Şehrimizin iş ve ilişkilerinde daha uyumlu verimli sonuçlar sağlayan ve özgürlükleri sağlamlaştıran uygulamalar yapmalıyız” dedi.

“EMANETE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Aydın şehrinin kaynaklarını sadece Aydın için kullanacaklarının altını çizen Peçen, “Aydın kentinin var olan ulusal kaynaklarını sadece Aydın şehri için kullanan bir anlayışı ve emanetlerine sahip çıkan bir siyasi anlayışı benimseyeceğiz. İnanıyor ve biliyorum ki refahı yüksek bir hayat için mutlu aydınlık yarınlarımızın kapısını açacaktır. Bunun için tarımda, turizmde, kültürde, sanatta, çevrede, sağlıkta, mimaride ve planlamada daha iyi bir aydın inşa etmek için. Ben varım bir hazırım diyorum” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.