Takip Et
  • 21 Şubat 2024, Çarşamba 16:07

Yenipazar’da partilerin meclis üye listeleri dikkat çekti

Aydın’ın Yenipazar İlçesi’nde partilerin hazırladığı Belediye Meclis Üyesi listelerinde yer alan isimler dikkat çekti. Renkli simalardan oluşan listeler, ilçe seçim kuruluna teslim edildi.

Yenipazar'da, Cumhur İttifakı AK Parti ile MHP’li isimlerden oluşan Belediye Meclis Üyesi listesi ile CHP ve İYİ Parti'nin Belediye Meclis Üyesi Aday listeleri belirlenerek, Nazilli İlçe Seçim Kuruluna teslim edildi. Listelerde ilçenin önemli isimleri ve simaları yer aldı.

CUMHUR İTTİFAKI

AK Parti ve MHP'nin Cumhur İttifakına temsilen Belediye Başkan Adayı Kıvanç İşbilen ile birlikte seçim yarışına girecek Meclis Üyesi Adayları şu isimlerden oluştu:

1.Canip Önal, 2.Ali Toran, 3.Hatice Ekizoğlu, 4.Ahmet Erbaş, 5.Bekir Kömürcüoğlu, 6.Hüseyin Koçkavak, 7.Özkan Doğu, 8.Gürhan Kabakçı, 9.Mehmet Karamanlı ve 10. Ali Bayraktaroğlu.

Kontenjan Aday ise; Mehmet Kemahlı.

İYİ PARTİ

İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı İlknur Karaduman’ın, Kontenjan Adayı Arman Aydın olarak belirlenirken, Meclis Üyesi Listesinde yer alan isimlar şunlar;

1.Saim Ulutaş, 2.Zülfü Özcan, 3.Nevzat Özdağ, 4.İbrahim Cankurtaran, 5.Burhan Çelik, 6.Abdullah Donduran, 7.Mustafa Yılmaz, 8.Nural Karagöz ve 9. Ahmet Topal.

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkan Adayı Malik Ercan listesinde ise;

1.Gülsüm Tekeoğlu, 2.Muharrem Tosun, 3.Olgun Fidan, 4.Hüseyin Cebeci, 5.Huriye Okan, 6.Erhan İşbilir, 7.Ercan Çilenmez, 8.Ali Uzkut, 9.Hamdiye Andak ile 10.Kübra Koçoğlu.

Samet Tosun da Kontenjan Aday olarak yer aldı. (SERKAN SARAÇOĞLU) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.