Takip Et

Mehmet Gümüş Yenipazar'a talip

AK Parti’den Yenipazar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ilk başvuruyu Mehmet Gümüş yaptı. Başvuru evrakını, AK Parti Yenipazar İlçe Başkanı Sadık Yapıcıoğlu ilçe binasında teslim aldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aday adaylığı başvurusunu yapan Gümüş, "Sayın ilçe Başkanım Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım sevgili yönetim kurulu arkadaşlarım ve dava arkadaşlarım hepinize sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Yenipazar'da doğmuş burada büyümüş burada yaşamakta olan birisi olarak bu ilçeye sevdalı birisi olarak hizmet etmek istiyorum. Yenipazar Belediyesi'ne daha güçlü hale getirebilmek daha büyük yatırımlar getirebilmek için aday adayı oldum. Sayın Cumhur Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Belediyecilik anlayışını Yenipazar'a kazandırabilmek için hepinizin desteğine ihtiyacım var bu duygularla katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder saygılarımı sunarım diye konuştu. Ak Parti ilçe Başkanı Sadık Yapıcıoğlu Yenipazar ilçemizde ilk başvurumuzu aldık birazdan da Kıvanç arkadaşımızda başvurusunu yapacak

Diğer aday adayı arkadaşlarımıza büyük ihtimalle Çarşamba günü düşünüyorlar kendileri hayırlı olsun partimize Ak parti büyük bir aile Ak Parti den aday adayı olmak büyük bir erdemliktir bu ailenin bir ferdi olmaktan çok mutluyum herkese selamlarımı iletiyorum" dedi.

Yapıcıoğlu son olarak, "Aday adayı ne kadar çok olursa o kadar partimizin zenginliği artar düşüncesindeyim tabi ki son takdir genel merkezimizin olacaktır dolayısıyla genel merkezimizin işaret gösterdiği aday kim olursa olsun her zamanki gibi teşkilatımızla beraber aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.