Takip Et
  • 17 Kasım 2023, Cuma 09:14

“Aydın Şehir Hastanesi sağlık üssü konumunda olacak”

Aydın’da yapımı devam eden Şehir Hastanesi inşaat alanını inceleyen İL Sağlık Müdürü Eser Şenkul, Aydın Şehir Hastanesi tamamlandığında, uluslararası kalitede bir sağlık üssü konumunda olacak” dedi.

Türkiye'nin 21. Şehir Hastanesi olarak hizmete girecek ve Aydın’ın en büyük sağlık yatırımı olacak olan Aydın Şehir Hastanesinde inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Çalışmaları ve inşaat sürecini yakından takip etmek amacıyla şantiye alanına giden ve çeşitli incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürümüz Dr. Eser Şenkul’a, Hizmet Başkan ve Başkan yardımcıları eşlik etti.

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul, yürütülen çalışmalar, son durum ve planlamalar hakkında firma yetkililerinden güncel bilgileri alarak, süreci değerlendirdi. Müdür Şenkul, “Aydın’ın sağlık hizmet sunumunda gücüne güç katacak olan alanında uzman sağlık personeliyle, son teknolojiye sahip görüntüleme cihazlarının yer alacağı Aydın Şehir Hastanesi tamamlandığında, uluslararası kalitede bir sağlık üssü konumunda olacak olan ve hastalarımızın şifasına vesile olacak hastanemiz, ilimize ve bölgeye sağlık alanında da önemli katkılar sağlayacaktır” açıklamasında bulundu. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.