Takip Et

Gülderen ve Fahri görkemli bir düğün töreni ile evlendi

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde hizmet veren Gül Kır Bahçesi Düğün Salonu’nda Gülderen Pabuşçu ile Fahri Önel çifti için görkemli bir düğün töreni düzenlendi.

Aydınlı iş insanı Burhan Önel ile Nilgün Önel çiftinin bir zincir mağaza müdürü olarak görev yapan oğulları Fahri Önel ile emekli Gelir Uzmanı Ali Pabuşçu ve ev hanımı Aliye Pabuşçu çiftinin Uzlaştırma Görevlisi olan kızları Gülderen Pabuşçu, Kızılcaköy Mahallesi’nde hizmet veren Gül Kır Bahçesi Düğün Salonu’nda düzenlenen ihtişamlı düğün töreni ile dünya evine girdi.

Siyaset ve iş dünyası başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde, Gülderen ve Fahri Önel çifti için nikah merasimi gerçekleştirildi. Genç çiftin nikah şahitliklerini Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay ile İYİ Aydın önceki dönem Milletvekili Aydın Adnan Sezgin yaptı. Evlilik Cüzdanını geline teslim eden Atay ve Sezgin, genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulundu.

Daha sonra Gülderen ve Fahri çifti ile birlikte davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Düğün organizasyonunun ardından genç çift bir haftalık balayı için Antalya’ya gittiği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.