Takip Et

SON DAKİKA

Kuyucak’ta çocuklar doyasıya eğlendi

25 Nisan 2022, Pazartesi 11:24

     


Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’ün öncülüğünde Pamukören Kültür Merkezinde başlayan ve Kültür Merkezinde devam eden çocuklara yönelik eğlence programları, Ovacık Mahallesinde son buldu.

Kuyucak Belediyesi tarafından 3 ayrı mahallede çocuklara yönelik Hacivat karagöz oyunu, ibiş kukla gösterisi, aşık ve maşuk, illüzyon ve çeşitli gösterilerle çocuklar kahkahalara boğuldu. Kırsal Ovacık Mahallesi’nde son bulan etkinlikte, çocuklar doyasıya eğlendi.

Çocukların yüzlerini gülümsetebilmenin değerinden bahseden Başkan Ertürk “Hedefimiz geleneksel eğlence ve tiyatro kültüründen koparmadan çocuklarımızın yüzlerini güldürebilmek. Onların mutluluğunu görmek bizler için çok değerli. Allah çocuklarımızın yüzünden gülümsemeyi hiç eksik etmesin” dedi.

Kuyucak Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenlikleri Ovacık Mahallesinde son buldu. Gösterilerin ardından mutluluklarını dile getiren çocuklar ve aileleri Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk’e teşekkür ettiler. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler