Kuşadası’nda jandarma ekipleri sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda uyuşturucu ve hap ele geçirdi. İki şüpheli gözaltına alınırken, Aydın İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadelede kararlılığını sürdürdüğünü açıkladı.
Aydın İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde imal ve ticareti ile mücadele kapsamında 28 Ocak 2026 tarihinde Kuşadası’nın Güzelçamlı Mahallesi’nde yürütülen çalışmada, sokak satıcılarına göz açtırılmadı. Operasyon, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, Kuşadası İlçe Jandarma ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Operasyonda F.Ş. (20) ve S.Ç. (21) isimli iki şüphelinin üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda uyuşturucu maddeler bulundu. Operasyonda ele geçirilenler arasında:
400 gram esrar, satışa hazır paketlenmiş 34 adet esrar, 17 adet uyuşturucu hap, 1 adet bong aparatı, 1 adet hassas terazi, 2 adet cep telefonu, bin 495 TL nakit para yer aldı.
Gözaltına alınan F.Ş. ve S.Ç. hakkında adli tahkikat başlatıldı. Jandarma ekipleri, şüphelilerin adliyeye sevk edildiğini ve gerekli işlemlerin tamamlandığını duyurdu. Bu kapsamda, Aydın İl Jandarma Komutanlığı’nın uyuşturucuyla mücadelede kararlılığını sürdürdüğü vurgulandı. (İREM DELİCE)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.