CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın’ın kayınpederi Salih Çobanoğlu, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın’ın kayınpederi olan Salih Çobanoğlu, hayatını kaybetti. Çobanoğlu’nun vefatı, ailesi başta olmak üzere yakın çevresinde derin bir üzüntü yarattı.
Merhum Salih Çobanoğlu için düzenlenen cenaze töreni, Koçarlı’da bulunan Cihanoğlu Camii içerisinde yapıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Çobanoğlu’nun naaşı dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.
Törende duygusal anlar yaşanırken, aile bireyleri taziyeleri kabul etti. Camii avlusunda toplanan vatandaşlar, merhuma son görevlerini yerine getirmek için bir araya geldi. (İREM DELİCE)

























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.