Takip Et
  • 29 Mayıs 2024, Çarşamba 08:28

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava tahmin raporunu yayınladı! O günden itibaren sıcaklıklar artıyor

Yaz ne zaman geliyor? Yağışlar devam edecek mi? Hava sıcaklıkları ne zaman artacak? sorularının yanıtı geldi. Meteoroloji'den beklenen haber geldi. Sıcaklıklar o günden itibaren artışa geçiyor. İşte detaylar....

Sıcağa hasret kalanlara güzel haber Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden geldi. Meteoroloji yeni hava durumu haritası yayımladı. Yer yer sağanak yağışlar olsa da cuma gününden itibaren sıcaklıklar artıyor. Yaşlı ve çocukların öğle saatlerinde sokağa çıkmamaları konusunda uyarılar yapıldı.

MGM'nin değerlendirmelerine göre, Ülkemiz genelinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzeyi, Batı Akdeniz'in iç kesimleri ile Toroslar Mevkii, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ile güney kesimleri, Batı Karadeniz'in doğusu ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz'in kıyı illeri, Ardahan, Kars ve Hakkari çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Çorum, Tokat, Amasya, Samsun, Ordu ve Yozgat'ta beklenen yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının batı ve iç kesimlerde mevsim normalleri civarında, doğu kesimlerde ise normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

AYDIN HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.