Takip Et

Aydın Girişimcilik, Teknoloji ve İnovasyon Platformu kuruluyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’nin (ADÜ) Teknokent A.Ş., TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu ve Finansal Okuryazarlık & Girişimcilik Derneği (FOGİDER) arasında iş birliği protokolleri imzaladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Protokolle oluşturulacak platformda, Aydın’daki girişimcilik ekosistemine sürdürülebilir katkı sağlanması hedefleniyor. Aynı zamanda Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Üniversite-Sanayi İş Birliği Uygulama ve Araştırma Merkezi de bu platformun çalışmalarının içinde yer alacak.

ADÜ Teknokent’te gerçekleşen protokol imza törenine; ADÜ Teknokent A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Akkaya, TOBB Aydın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı-FOGİDER Başkan Yardımcısı Hilmi Duruoğlu, Finansal Okuryazarlık Girişimcilik Derneği Başkanı-TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Anıl Kösehancı, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Alp Ayaydın, GGK İcra Kurulu Üyesi Engin Yılmaz ve FOGİDER Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Vural da katılım sağladı.

Toplantı sonrası yapılan açıklamada, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aydın Genç Girişimciler Kurulu ve Finansal Okuryazarlık ve Girişimcilik Derneği ile sürdürülecek iş birliği kapsamında, Aydın’a büyük faydalar sağlanacağı ifade edildi. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.