Takip Et

/>

SON DAKİKA

Sakin şehirde coşkulu bayram

23 Nisan 2022, Cumartesi 15:45

     


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yenipazar’da coşkuyla kutlandı. Çocuklarının gösterisini izlemek için Turgut Özal Parkı’na gelen Protokol üyeleri ve aileler çocukların heyecanına ortak oldular.

Yenipazar’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, Kaymakamlık hizmet binası önünde bulunan Atatürk büstüne İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk koyma töreniyle başladı. Çelenk sunumunun ardından öğrenciler kortej halinde kutlamaların yapılacağı Turgut Özal Parkı'nda yerlerini aldılar.

Yenipazar Kaymakamı Osman Kural, Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, çocukların ve ilçe halkının bayramını kutladılar. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar yaptı. Acar, “Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en samimi duygularla kutlarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Aydınlık yarınlarımızın ve geleceğimizin emaneti sevgili çocuklarım. Ülkemiz ve insanlık adına büyük başarılara imza atacağınıza eminiz, sizlere güveniyoruz” dedi.

Törende, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe genelinde yapılan resim, şiir ve kompozisyon dallarındaki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri Kaymakam Osman Kural, Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayşe Acar tarafından verildi.

23 Nisan kutlamaları Sakin Şehir Yenipazar'da okulların çeşitli gösterisi ve tören yürüyüşü ile son buldu. (SERKAN SARAÇOĞLU) 







 
Son Eklenen Haberler