Takip Et
  • 21 Şubat 2024, Çarşamba 14:29

Muhtar Adayı Bayraktar: Umurlu Mahallemiz hizmete aç

Aydın’ın Efeler ilçesi Umurlu Mahallesi’nin Muhtar Adayı olduğunu belirten Hüseyin Bayraktar (32), “Ne ailecek oturulabilecek park, ne de gençlerin enerjisini atabileceği spor alanları var. Umurlu Mahallemiz hizmete aç” dedi.

Umurlu Mahallesi’nin genç Muhtar Adayı Hüseyin Bayraktar, mahalle halkına hizmet etmek için yola çıktığını belirtti. Umurlu Belde Belediyesi’nin 2014 yılında kapanmasının ardından mahalle olarak aldıkları hizmetlerin yeterli olmadığını söyleyen Bayraktar, gerekli hizmetleri kazandırmak için çalışacağını belirtti.

Aydın Büyükşehir ve Efeler Belediyesi’nin hizmetlerinin yetersiz olduğunu dikkat çeken Hüseyin Bayraktar, sorunların çığ gibi büyüdüğünü belirtti. Bu sorunların üstesinden genç ve dinamik bir muhtarın öncülüğü ile çözülebileceğini dikkat çeken Bayraktar, “Ne ailecek oturulabilecek park, ne de gençlerin enerjisini atabileceği spor alanları var. Umurlu Mahallemiz hizmete aç. Bunun için de muhtar ‘genç, dinamik, enerjik’ olmalı. İşte bunlar için muhtar adayı oldum. Umurlulu olarak yörenin dertlerini de biliyorum. Gerekirse kapı kapı dolaşacağım bu halk için, Efeler’e, Aydın’a, Ankara’ya gideceğim. Vatandaşlarımızın sorunlarına sonuna kadar çare arayacağım” ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN) 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.