Takip Et

/>

SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın Aydın’a geliyor

14 Ocak 2022, Cuma 16:05

     


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Aydın’a gelecek. Erdoğan’ın Aydın ziyareti nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bazı yollarda da araç parkına izin verilmeyecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, saat: 15.00’te Aydın Atatürk Kent Meydanı’ndaki toplu açılış törenine katılıp halka seslenecek. Erdoğan, saat: 17.00’de de Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’ndeki AK Parti Aydın İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın saat: 19.00’da da Çakırbeyli’deki Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’ni gezmesi ve akabinde de Menderes’in yaşamına tanıklık eden Aydınlılarla sohbet etmesi bekleniyor.

GÜN BOYU KAPALI OLACAK GÜZERGAHLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti nedeniyle; Hükümet Bulvarı Alt Kesim ile Kıbrıs Cadde Kavşağı arasında kalan güzergâh, Gençlik Caddesi Eski İl Sağlık Müdürlüğü Kavşağı ile Umut ve Sevgi Yolu arasında kalan güzergâh, İstasyon Bulvarı ile Bey Cami arasında kalan güzergâh, Cumhuriyet Caddesi ile Abide Kavşağı arasında kalan güzergâh, İstiklal Caddesiyle Akbank Kavşağı arasında kalan güzergâh ve Türkocağı Caddesi ile İstiklal Caddesi arasında kalan güzergâh gün boyu trafiğe kapalı olacak.

ARAÇ PARKINA YASAK OLAN YOLLAR

Vali Konağı Caddesi, Kipa Kavşağı, Atatürk Bulvarı, Batı Gazi Bulvarı, Ramazanpaşa Kavşağı, Hükümet Bulvarı Üst Kesim, Doğu Gazi Bulvarı, ADÜ Varyantı, ADÜ Varyantı Çatal Köprü, Mehmet Sepetçi Kavşağı arası, Muğla Bulvarı, Denizli Bulvarı (Forum Kavşağı- Yeni Dörtyol Kavşağı Arasında Kalan Kısım) ve İzmir Bulvarı (Yeni Dörtyol Kavşağı – Vali Konağı Caddesi Arasında Kalan Kısım) Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçişi sırasında trafiğe kapatılacak ve bu yollar araç parkına yasak olacak. (HAZEL BAYIK) 







 
Son Eklenen Haberler