• 13 Nisan 2020, Pazartesi 14:46

Yenipazar’da sağlık çalışanlarına gözleme jesti

Yenipazar Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları için Karacaören Mahalle Muhtarı gözleme yaptırdı. Yapılan gözlemeler tedavi için gelen hastalar ile yakınlarına da ikram edildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Yenipazar’ın kırsal Karacaören Mahallesi Muhtarı Mustafa Kıroğlan, beraberindeki 4 kadın ile birlikte sabah erken saatlerde ilçe merkezine gelerek Devlet Hastanesi bahçesinde hazırlık yaptı. Yanında getirdikleri fırını hazırlayan Karacaören Muhtar Kıroğlan, hastane çalışanı sağlık personeli için gözleme hazırladı.

 

350 GÖZLEME YAPTILAR

Çin'in Wuhan kentinden başlayarak Türkiye'ye ulaşan koronavirüs en çok sağlık çalışanlarını etkilediğini söyleyen Muhtar Mustafa Kıroğlan, “Ülkemizde de görülen koronavirüs ile yaklaşık 35-40 gündür sağlık çalışanlarımız mücadele veriyor. Bu nedenle hayatlarını ortaya koyarak canla başla çalışan sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu göstermek amacıyla, Yenipazar İlçe Devlet Hastanemizde mesai harcayan doktorlarımıza, sağlık çalışanlarımıza küçük bir ikramda bulunduk. Bu zorlu günlerdeki gayretlerinden dolayı tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.

 

Bütün malzemeleri temin eden Muhtar Mustafa Kıroğlan ile birlikte gelerek hastane bahçesinde gözleme yapan kadınlar, yaklaşık 350 gözleme yaptı. Yapılan gözlemeler tüm hastane personelinin yanı sıra, tedavi amacıyla gelen hastalar ile yakınlarına da ikram edildi. (SERKAN SARAÇOĞLU)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.