Söke Genelevi'nde hizmetli olarak çalışan ve sigortasının ödenmediği günler için dava açarak hakkını isteyen Efkan Ertaş’ın işten komisyon tarafından çıkarıldığını belirten Genelev Müdürü Mustafa Demirkat, “Biz yasalara uygun iş yapıyoruz. Bizde kimsenin hakkı kalmaz” dedi.
Söke Genelevi sahibi Bedia Karacan adına konuşan Mustafa Demirkat, Efkan Ertaş’ın iddialarının asılsız olduğunu vurgulayarak, “İşletmemiz yaklaşık 45 yıldan beri kanun ve yasalara uygun iş yapmaktadır. Vergimiz ve sigortalarımız hep zamanında ödenmiştir. Efkan Ertaş çok kısa bir süre burada çalışmıştır. Bizim dışımızda Muğla, Milas ve Soma’da o yıllarda çalıştı. Burada düzenli çalışmadığı için komisyon tarafından işten çıkarıldı. Çalıştığı sırada da alacağını aldı ve çalıştığı kısa sürede de sigortası ödenmiştir. Zaten aksi bir durum olmuş olsaydı, bize karşı açtığı davayı kaybetmezdi. Onun amacı bizden biraz para koparmaktı. Birkaç kez bu teşebbüste bulundu, ancak biz muhatap olmadık” dedi.
“MAĞDUR OLDUK”
Efkan Ertaş’ın yaptığı açıklamaların basında çıkmasının kendilerini derinden üzdüğüne değinen Demirkat, “Çıkan haber bizleri çok üzdü ve mağdur etti. Çünkü Efkan Ertaş’a biz kucak açtık ve her türlü yardımı yaptık. Çok mağdur olduk bu nedenle bizde ona karşı gerekli işlemleri başlatacağız. Efkan Ertaş tarafından bize yapılan bu suçlamaları asla ve asla kabul etmiyoruz” diye konuştu. (BURHAN CEYHAN)

























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.