Takip Et

SON DAKİKA

Ahmet Şerife Şanlı Ortaokulu, Romanyalı konuklarını ağırladı

30 Mart 2022, Çarşamba 11:57

     


Ahmet Şerife Şanlı Ortaokulu, ‘Asla Yalnız Yürümeyeceksin’ projesi kapsamında Romanya'nın Yaş şehrinden gelen Scoala Alexandru Vlahuta isimli okulun Müdür ve öğretmenlerini konuk etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

“Herkes için bir şans, gelecek için bir okul” isimli Erasmus+ projesi kapsamındaki işbaşı gözlem faaliyeti için Romanya'nın Yaş şehrinde bulunan Scoala Alexandru Vlahuta isimli okul Müdürü ve öğretmenleri, Aydın’a geldi.

Ahmet Şerife Şanlı Ortaokulu Müdürü Özcan Kardeş, “Okulumuzca Ağustos Ayında İspanya’nın Malaga Şehrinde Gerçekleştirdiğimiz ‘You'll never walk alone’ (Asla Yalnız Yürümeyeceksin) projesi kapsamında Romanya'nın Yaş şehrinden ülkemize gelen misafirlerimi konuk ettik. Misafirlerimiz, ‘Herkes için bir şans, gelecek için bir okul’ adlı Erasmus+ projesi kapsamındaki işbaşı gözlem faaliyeti için okulumuza geldiler. Kursta kazandığımız bilgilerimizi ve kendi deneyimlerimizi misafir okulumuzla paylaşarak erken okul terki ve devamsızlık konularında okulumuzda yapılan uygulamalar, yerinde gözlemleme ve inceleme olanağı bulacaklardır. Proje sayesinde ülkemizin ve ilimizin tanıtımı sağlayıp kültürler arası iletişimi kuvvetlendirilirken, öğrencilerimizin İngilizce konuşmalarına da katkı sağlayıp yabancı dilin önemini kavramada yardımcı olacaktır” dedi.

Romanya'dan gelen heyet, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş ile Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan’ı da ziyaret etti. (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler