Takip Et

/>

SON DAKİKA

Vuslat Kitapevi ve Mor Elma Yayıncılık’tan eğitim semineri

23 Nisan 2024, Salı 17:20

     


Aydın’ın Efeler ilçesinde hizmet veren Vuslat Kitapevi ve Mor Elma Yayıncılık işbirliğinde eğitim semineri düzenlendi.

Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminere Mor Elma Yayıncılık Genel yayın Yönetmeni, Yazar ve Çocuk Gelişim Uzmanı Zarife Üspolat Yazıcı Bilim Uzmanı, Çocuk Gelişim Uzmanı, Aile Danışmanı, Yazar Nebahat Yardımcı Boğut, Uzman Müzik Öğretmeni Ayşegül Furtuna konuşmacı konuk olarak katıldı.

Mor Elma Yayıncılık Genel yayın Yönetmeni, Yazar ve Çocuk Gelişim Uzmanı Zarife Üspolat Yazıcı Okul Öncesi Eğitim setleri hakkında söyleşi yaptı.

Yazıcı Bilim Uzmanı, Çocuk Gelişim Uzmanı, Aile Danışmanı, Yazar Nebahat Yardımcı Boğut , ebeveynlerle işbirliği ve problemlerle başa çıkma yöntemleri hakkında konuşma yaptı.

Uzman Müzik Öğretmeni Ayşegül Furtuna ise, Mor Elma Yayıncılık Okul Öncesi Eğitim Setlerinde yer alan şarkıların uygulamalı çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vuslat Kitabevi sahibi Agah Efe Demir yaptığı konuşmada Mor Elma Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yazıcı’ya, AKÇED Başkanı Nuri Kaya ve Yönetim Kuruluna, konuşmacı konuklara ve İl Kültür Müdürlüğüne teşekkür ederek, “Bugün okul öncesi eğitim yayıncılığının lider markası ‘’Mor Elma Yayıncılık’’ ile beraber organize ettiğimiz seminer ve söyleşi için karşınızdayız. Kurulduğu günden bugüne tüm yayınlarını ,çağın teknolojik gelişimlerini, yenilikçi bir bakış açısıyla yansıtan ve bilimsel araştırmaları temel alan bir anlayışla hazırlamayı misyon edinmiş mor elma yayıncılık; Bu yayınları bir taraftan bayiiler aracılığı ile sizlere ulaştırırken bir taraftan da ,bu değişim ve yenilikleri sizlere ulaştırmak, tanıtmak ve siz değerli öğretmenlerimizin eğitim çalışmalarına katkı sağlamak için ülke genelinde sahada eğitim seminerleri de düzenlemektedir. Yoğun katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler