Takip Et
  • 29 Mayıs 2024, Çarşamba 17:25

Aydınlı esnafın davetsiz misafiri

Aydın’ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nde bir fotoğrafçı işletmesine, 2 metreden uzun yılan girdi. İşyeri sahibi Mehmet Koç, “Bir arkadaşım telefonla aradı, ‘Arabayla geçerken dükkanın önünde yılan gördüm, dikkat et’ dedi. Ben de yılan komşu dükkanlara mı girdi? diye ararken, benim işyerimden çıktı” dedi.

Umurlu Mahallesi Çarşı Mevkii’nde 48 yıldır esnaflık yapan Fotoğrafçı Mehmet Koç, işyerine giren yılan ile uzun süre mücadele ettiklerini belirtti. İlk kez böyle bir olayla karşılaştığını belirten Koç, korku ve paniği aynı anda yaşadıklarını ifade etti.

“2 METREDEN UZUN BOZYÖRÜK YILANI EKİPLERCE ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ”

Umurlu Mahalle girişine çok yakın bir noktada bulunan işyerlerine giren yılan ile ilgili yaşadıklarını anlatan Mehmet Koç, “Öğle saatlerinde 12:30 gibi bir arkadaşım telefonla aradı. ‘Sizin dükkanın önünden araçla geçerken yılan gördüm, dikkat edin’ diye beni uyardı. Ben de işimi bırakıp dükkanımın önüne çıktım. Fakat görünürde yılan yoktu. Komşu dükkanlara girmiş olabileceğini düşündüm ve kendilerine dikkatli olmaları için uyardım. Tekrar dükkanıma dönüp işime devam ettiğim esnada, garip sesler duymaya başladım ve yılanın bizim dükkana girdiğini anladım. Sesin geldiği yönde aradım, yılanın dolabın arkasında olduğunu fark ettim. Kendi imkanlarımla yılanı çıkartamadım, çünkü zarar vermek istemedim. 112 Acil Müdahale Hattını arayıp yardım istedim. İtfaiye ekipleri geldi ve gerekli ekipmanları ile yılanı bulunduğu yerden çıkarttılar. 2 metreden uzun Bozyörük yılanı ekiplerce etkisiz hale getirildi ve doğaya bırakılmak üzere götürdüler. İlk kez işyerimde böyle bir olay yaşadım.” İfadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.