Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlı esnafı şaşırtan fatura: Bu suyu sadece tuvalette kullanıyoruz

25 Ekim 2023, Çarşamba 13:29
Son güncelleme: 25 Ekim 2023, Çarşamba 14:09

     


Aydın’ın Efeler İlçesi’nde esnaflık yapan Fikret Çete, Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından gönderilen su faturası karşısında şaşkına döndü. Toplam 3 ton su için 154 lira fatura kesildiğini belirten Çete, “Biz bu suyu sadece tuvalette kullanıyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Zeybek Mahallesi 1506 Sokak’ta mobilya imalatçısı olan Fikret Çete, ASKİ tarafından gönderilen su tüketim bildirgesini görünce çok şaşırdığını belirtti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun bu konulara dikkat etmesi gerektiğini dile getiren Fikret Çete, su fiyatlarının aşırı yüksek olduğunu söyledi.

Kendisinin CHP’ne kayıtlı olduğunu ve CHP’den başka bir partiye oy vermediğini söyleyen Fikret Çete, “ASKİ tarafından dün gelen su faturamda 3 ton su kullandığım ve toplam 154 lira 12 kuruş ödemem gerektiğini gördüm. Faturayı incelediğimde su tüketim bedelim 69 lira 75 kuruş. Fakat, katı atık bedeli, atık su bedeli, KDV bedelleri ile birlikte 154 liradan fazla ödemem gerekiyor. Biz bu işyerinde suyu sadece tuvalette kullanıyoruz. Bu suyun tonuna 50 liradan fazla ödememiz gerekiyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu bu konuları gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)

 







 
Son Eklenen Haberler