Takip Et

/>

SON DAKİKA

Başkan Uyar mazbatasını aldı

25 Mart 2022, Cuma 22:08

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı’nın seçimli Olağan Genel Kurulu’nda yeniden Başkan seçilen Metin Uyar ve ekibi, mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz Salı günü Çine Belediye Sosyal Tesisleri Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurulunda yeniden seçimin galibi olan Başkan Metin Uyar, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Müdürü İbrahim Ercan’dan mazbatasını alan Başkan Uyar, 4 dönem için görevini resmi olarak başladı. Yönetimi ve kendisini yeniden göreve getiren üyelerine ve seçimlerde oy kullanan tüm Çine esnafına teşekkür eden Başkan Metin Uyar, yeni yönetiminde tecrübe ile gençliği birleştirdiklerini ifade etti. Yeni dönemin hem kendilerine hem de Çine esnafına hayırlı olmasını dileyen Başkan Uyar, “Bizleri tekrar bu görev için layık gören üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar’ın yeni yönetiminde yer alan Tuğrul Tosun, Eyüp Kuş, Hasan Yıldız, Levent Bağdatlı, Mutlu Aktaş, Erçin Karabulut, İlhan İri ve Münir Güleş. Denetim Kurulu; Gökhan Özpala, Erkan Gökaslan ve Mehmet Sezer de mazbata töreninde hazır bulundu. (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler