Takip Et

/>

SON DAKİKA

Aydınlı doktor toprağa verildi

1 Şubat 2024, Perşembe 14:08
Son güncelleme: 1 Şubat 2024, Perşembe 17:34

     


Aydın’da renkli kişiliği ile bilinen ve dün geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Doktor Altuğ Karaköse, memleketi Çine’de toprağa verildi.

Aydın siyaseti ile Sivil Toplum Örgütlerinde de etkili bir isim olan Altuğ Karaköse, dün fenalaşarak Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Buradan da Aydın Devlet Hastanesine sevk edilen Karaköse, yolda hayatını kaybetti.

Evli ve 3 çocuk babası Altuğ Karaköse, öğle namazına müteakip Çine Şevketiye Camisi’nde İlçe Müftüsü Yahya Ofşin'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Akdam Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Karaköse’nin cenaze törenine, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, STK temsilcileri, kurum müdürleri, Karaköse'nin meslektaşları ve yüzlerce vatandaş katıldı. (ERDAL AYDIN)

 

DOKTOR ALTUĞ KARAKÖSE'NİN 8 YIL ÖNCE DENGE'DE YAYINLANAN, OKUL HATIRALARINI ANLATTIĞI YAZISI VİRAL OLDU. YAZARIMIZA BİR KEZ DAHA ALLAH'TAN RAHMET DİLERİZ. MEKANI CENNET OLSUN.

İŞTE O YAZI:

 

 


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler