AyFm 100.5

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aydın’da toplu açılış yaptı, Çerçioğlu’nun hareketleri gündem oldu

24 Ocak Cumartesi günü Aydın’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte düzenlenen toplu açılış töreninde önemli projelerin açılışını gerçekleştirdi. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çıldır Havalimanı’nın ticari uçuşlara açılacağı müjdesini verdi.

VİDEO İZLEMEK İÇİN TIKLA

Program kapsamında Aydın Şehir Hastanesi ve Çine Şehir Hastanesi hizmete açılırken, Nazilli’de sağlık kompleksi açılışı da yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu yatırımlarla birlikte Aydın’a sağlık başta olmak üzere birçok alanda önemli projeler kazandırıldığını vurguladı.

Törende, Aydın Milletvekili Seda Sarıbaş ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanı dolduran vatandaşları selamladı.

Ancak törenin ardından sosyal medyada dikkat çeken bir başka konu gündeme geldi. Özlem Çerçioğlu’nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bakarak yaptığı el ve kol hareketlerinin Erdoğan’ı taklit ettiği yönünde yorumlar paylaşılması, tartışmalara yol açtı. Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, bu davranışı eleştirerek tepki gösterdi. (SELİME AYDEMİR)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.