Takip Et

SON DAKİKA

Özel Aydın İlgi Anaokulu miniklerinin unutulmaz yıl sonu gösterisi

23 Mayıs 2022, Pazartesi 10:02

     


Özel Aydın İlgi Anaokulu öğrencileri tarafından unutulmaz bir yıl sonu gösteri ile birlikte mezuniyet töreni düzenlendi. Etkinlikte konuşan İlgi Anaokulu Eğitim Koordinatörü Ayşe Işık Öztürk bugünün anlam ve önemi 19 Mayıs Gençlik Ve Spor bayramını gençlere armağan eden Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve milli mücade uğrunda canları pahasına şehit düşen kahramanlarımızı saygı ve şükranlarını dile getirdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Açılış konuşmasında Öztürk; güler yüzlü, sakin, kendine güvenen, hayata, ailesine şükür duygusu içinde bakan bir anne, bir baba olmak çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük armağandır. Çocuklar böyle bir armağanı hak ediyorlar. Çocuğunuz bir kez çocukluk yaşayacak; bu dönemi onunla doya doya yaşayın ifadelerinde bulundu.

Efeler ilçesi mimar sinan mahallesinde 4 yıldır faaliyet  gösteren 3 ile 6 yaş aralığındaki öğrencilere hitap eden Özel Aydın İlgi Anaokulu 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla yıl sonu gösterisi ve mezuniyet töreni unutulmaz anlar yaşattı.

Dr. Hidayet Sayın Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törende Özel Aydın İlgi Anaokulu kurucusu Levent Dönmez, Eğitim Koordinatörü Ayşe Işık Öztürk, Öğretmenler ve çok sayıda veli katıldı.

İlgi Anaokulu miniklerinin coşkuyla hazırlandığı dans gösterileri ve rengarenk kostümleri seyircilerden büyük alkış aldı. Gösteri sonrasında İlgi Anaokulunun mezunları kep atma töreni de gerçekleşirken, salonda duygusal anlar yaşandı. Öğrenciler öğretmenlerinin ellerinden mezuniyet belgelerini almanın mutluluğunu yaşadı. Keplerini hep birlikte havaya atan öğrenciler mezuniyetlerini kutladı. Törende konuşan Öztürk okul olarak öğrencilerimizi mezun etmenin mutluluğunu ve keyfini yaşıyoruz. “Pırıl pırıl nesilleri kucaklıyorum, emeklerinize sağlık “ diye konuştu. (ORKİDE ÜLKER)







 
Son Eklenen Haberler