Takip Et

AYDIN'DA OLDU!... Sabaha karşı ağaçta hırsız zannettikleri, bakın ne çıktı?

Aydın'da yaşanan ilginç olay, sosyal medyada gündem oldu.

Hilaliçe isimli bir sosyal medya kullanıcısı kadın, paylaştığı bir videoda Aydın'da yaşadıkları olayı ayrıntılı bir şekilde anlattı.

Sabaha karşı evlerinin yanındaki ağaçtan sesler geldiğini ve merak edip pencereyi açtığında ürpererek cep tetefonuyla annesine haber verip odasına gelmesini istediğini anlatan genç kadın, annesinin gelmesinden sonra da ağaçta biri olduğunu gördüklerini ve avazı çıktığı kadar "Hırsız var!" diye bağırarak tüm mahalleyi ayağa kaldırdığını söyledi.

Günün yavaş yavaş ağarmaya başladığı saatlerde meydana gelen olayda, genç kızın çığlıkları üzerine mahalle sakinlerinin evlerinin önüne toplandığını belirten genç kadın, bu sırada ağaçtan düşen kişinin 30'lu yaşlarda bir kadın olduğunu gördüklerini ve hep birlikte üstüne çullandıklarını ifade etti.

Bu sırada üst kattaki kiracılarının 20'li yaşlarındaki oğlunun aşağı inerek ağaçtan düşen kadının sevgilisi olduğunu ve onu bırakmalarını istediğini aktaran kadın, bunun üzerine mahallece rahat bir nefes aldıklarını ama olayın şokunu bir süre daha yaşadıklarını dile getirdi.

Hilaliçe isimli sosyal medya kullanıcısı genç kadın, yaşadıkları korkutucu ve ürpertici olayla ilgili anlatımını, 30'lu yaşlardaki bir kadının ağaca çıkarak, 20'li yaşlardaki bir erkekle flörtleşmesini garipsediğini belirterek, "Flörtleşecekseniz de başka yerde flörtleşin. Gece yarısı insanları korkutmayın" tavsiyesiyle bitirdi. (SELİME AYDEMİR) 

 

 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.