Takip Et

SON DAKİKA

Hacıkazımoğlu İlkokulu'ndan yüzmede büyük başarı

29 Nisan 2022, Cuma 11:43

     


Milli Eğitim Bakanlığı Okullar Arası Yüzme Şampiyonasında Söke'nin köklü eğitim kurumlarından Hacı Kazımoğlu İlkokulu 12 sporcu ile katıldığı şampiyonada 4 birincilik, 1 ikincilik ve 1 üçüncülük ile dönerek büyük bir başarıya imza attı.

Nazilli'de 26-27 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenen okul sporları yarışmalarında Hacı Kazımoğlu İlkokulu Sporcuları Petek Su Püslü ve Ömer Kaya Haşılcı Minikler A Kız ve Erkekler kategorilerinde elde ettikleri derecelerle okullarına madalyalarla döndüler.

İlk gün yarışmalarda Petek Su Püslü 100 metre kurbağalamada ve Ömer Kaya Haşılcı 50 metre sırtüstü branşlarında Aydın İl Birincisi oldu.

Şampiyonanın ikinci gününde de havuzda başarılarını sürdüren Hacı Kazımoğlu İlkokulu sporcuları Minikler A Kız yarışmalarında Petek Su Püslü, 100 metre ve 50 metre kurbağalamada Aydın il birincisi, 50 metre sırtüstü yüzmede Aydın il üçüncüsü oldu. Minikler A Erkek yarışmalarında Ömer Kaya Haşılcı 50 metre sırtüstü Aydın il birincisi, 100 metre sırtüstü Aydın il ikincisi ve 50 metre serbestte Aydın il birincisi oldu.

Okullar arası minikler A kız ve erkek yüzme yarışmalarında Hacıkazımoğlu İlkokulu 6 branşta katıldığı yarışmalar sonucunda 4 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak yarışmalara damga vurdular.

Okul Müdürü Serkan Balın, iki sporcu ile katıldıkları şampiyonda elde edilen başarıyı çok önemsediklerini söyleyerek, sporcularını, antrenörlerini ve velilerine teşekkür etti. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler