Aydın 2.Amatör Küme’de mücadele edecek takımlar ve grupları belli oldu. 17 takımın 3 farklı grupta mücadele edeceği ligde kuralar da çekildi.
TFF Aydın Futbol İl Temsilciliği 2025-26 Futbol Sezonu Büyükler 2.Amatör Küme Tertip Komitesi, Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz başkanlığında toplandı. Ömer Altuntaş, Serdar Küçük, Ali Hakan Koç, Cemal Aris, Bülent Demirayak, Saffet Acar ve Cavit Yılmaz’ın da yer aldığı toplantıda Aydın 2.Amatör Küme’de maçların 14-15 Mart 2026 tarihlerinde başlatılmasına karar verildi.
2.Amatör Küme’de gruplar şu şekilde:
1.GRUP
Pamukspor, Pamukörenspor, Karacasuspor, Yeni Beyerlispor, Atça Harlakspor.
2.GRUP
Cüneyt Doğruerspor, Yılmazspor, Tuğlaspor, Zeybekgücü, Aydın İdman Yurdu, Bıyıklıspor.
3.GRUP
Söke Doğanspor, Ortaklar 2023, Kuşadası İdman Yurdu, Didimspor, Mursallıspor, Kuşadası Fay Denizspor.
3 TAKIM ÜST LİGE YÜKSELECEK
Öte yandan tertip komitesinde belirlenen kararlar doğrultusunda 2.Amatör Küme müsabakalarında 2000-2010 arası doğumlu oyuncular oynayabilir. 1999 ve öncesi doğumlu yalnızca 3 futbolcu müsabaka isim listesine yazılabilir ve oynayabilir. Puan eşitliği halinde grup birincisi olacak takım Federasyonca gönderilen talimata göre tespit edilir. Müsabakalar sonunda gruplarında birinci olan 3 takım direk, bir üst lige (1. Amatör Küme) yükselir. (KAMİL KAZANKAYA)























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.