Takip Et

/>

SON DAKİKA

İsabeyli Şırlanspor Bölgesel Amatör Lig'de

17 Nisan 2022, Pazar 20:31

     


Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselmek için mücadele eden İsabeyli Şırlanspor ile Aydınspor, Play-Off Grubu’nun üçüncü ve son hafta maçında kozlarını Kuşadası Özer Türk Stadı’nda paylaştı. Büyük çekişmeye sahne olan maç adeta nefesleri kesti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Karşılaşmanın henüz 6’ncı dakikasında Aydınspor gölü buldu. Yapılan güzel ortayı değerlendiren Vahit, rahat bir pozisyonda topu ağlarla buluşturdu ve Aydınspor 1-0 öne geçti. İkinci gol arayışlarını sürdüren Aydınspor, birkaç önemli fırsatı değerlendiremezken, İsabeyli maçın 40’ıncı dakikasında aradığı golü Mustafa Toksöz'ün ayağından buldu, maça dengeyi getirdi. İlk yarı bu skorla biterken, maçın ikinci yarısında da her iki takım, kontrollü elinden bırakmadı.

Maçın 68. dakikasında Deniz attığı golle, İsabeyli Şırlanspor 2-1 öne geçti. Golün ardından, futbolcular arasında gerginlik yaşandı. Maç yaklaşık 6 dakika durdu. Bu gerginliğe taraflar da dahil olunca polis, Aydınspor taraftar grubunun önünde barikat oluşturdu. Gergin ortamda devam eden maçta Aydınspor 87’de Çağlar'ın ayağından bulduğu golle eşitliği sağladı: 2-2

Hakem maça 9 dakika ekledi. Uzatma dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca Maç beraberlikle sonuçlanırken, 1 puanın sahibi olan İsabeyli Şırlanspor, Play-Off Grubu’nu 5 puanla birinci sırada tamamlayarak BAL'a yükseldi. 4 puanla grubu üçüncü sırada bitiren Aydınspor, BAL ümitlerini yitirdi ve büyük üzüntü yaşadı.

Maça Aydınspor taraftarı büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık iki bin kişilik bir taraftar grubu maç boyunca hiç susmadan takımına büyük bir destek verdi. Karşılaşmayı takip edenler arasında Aydın Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan ve AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen de vardı. (SERKAN SARAÇOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler