TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ege temsilcisi Muğlaspor, 25.Hafta karşılaşmasında evinde Bursa ekibi İnegölspor’u ağırladı. Muğla Atatürk Stadı’nda oynanan maçta ev sahibi ekip rakibini 3-0’lık skorla mağlup ederek zirve yolunda bir engeli daha aştı.
Taraftarının önünde maça iyi başlayan Muğlaspor, 31.dakikada Semih Karadeniz’in asistinde Yasin Abdioğlu’nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıyı bu golle önde kapatan yeşil beyazlılar, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. 66.dakikada sahneye bir kez daha Yasin Abdioğlu çıktı ve skoru 2-0 yaptı.
Karşılaşmanın son bölümünde Yasin Abdioğlu 77’de bu kez asist yaparak Fatih Somuncu’ya gol pasını veren isim oldu ve skor 3-0’a geldi. Bu dakikadan sonra başka gol sesi çıkmadı ve Muğlaspor sahadan galibiyetle ayrıldı. Maçın ardından Muğlasporlu futbolcular galibiyeti yağmurlu havada kendilerini destekleyen taraftarıyla birlikte kutladı.
Yeşil beyazlılar puanını 53 yaparak lider Batman Petrolspor’un 1 puan gerisinde ikinci sıradaki yerini korudu ve zirve takibini sürdürdü.
Ligde play-off mücadelesi veren İnegölspor ise 42 puanda kalarak 5.sıraya geriledi. (KAMİL KAZANKAYA)
























ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.