Takip Et

SON DAKİKA

Söke'de Belediye temizlik işçisinden örnek davranış

25 Nisan 2022, Pazartesi 14:29

     


Söke Belediyesi Temizlik İşlerinde çarşı merkezinde görev yapan Şirin Gökmen, süpürge yaparken bulduğu çantayı zabıtaya teslim ederek sahibine ulaşmasını sağladı.

Daha önce de yine görev esnasında farklı tarihlerde 2 kez para ve 2 kez de telefon bularak sahiplerine ulaşmasını sağlayan Belediye temizlik işçisi Şirin Gökmen, üçüncü kez içinde bir miktar para, kredi kartı, kimlik kartı ve araba anahtarı bulunan çanta bularak zabıtaya teslim etti.

Sabah Belediye Meydanı'nda elinde süpürge ile meydanı süpürmeye başlayan Şirin Gökmen, bir bankın üzerinde çanta buldu. Bulduğu çantayı Belediye Zabıtasına teslim ederek yeniden görevine dönmesinin ardından zabıta ekipleri çanta içerisinde çıkan kimlik ve banka kartından çanta sahibine ulaşmaya çalıştılar.

Çantasını unuttuğu yerde aramaya gelen ve İzmir’den emlak satışı için ilçeye geldiği öğrenilen Yüksel Y.’nin telaşlı halini gören temizlik işçisi Gökmen, çantanın sahibini zabıtaya yönlendirdi. Yapılan soruşturmanın ardından içerisinde bir miktar nakit para ve kredi kartı, otomobilinin anahtarı olan çanta sahibine verildi.

Yaşadığı şokun ardından çantasına kavuşan Yüksel Y., temizlik işçisi Şirin Gökmen ve Söke Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personellerine teşekkür etti. (NECATİ MALDAR/DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler