Takip Et

SON DAKİKA

Ferhatoğlu Efeler 09'a başarı diledi

12 Nisan 2022, Salı 17:35

     


Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup'ta sezonu şampiyon Efeler 09'un 1 puan gerisinde ikinci olarak tamamlayan Eşin Grup Sökespor’un Aydınlı başarılı teknik adamı Gürkan Ferhatoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada grup birincisi Efeler 09‘u tebrik ederek play off maçlarında başarı diledi. Ferhatoğlu paylaşımında ayrıca Sökespor yönetimine, taraftarlara da teşekkür ederken, kırmızı lacivertlilere tesis yönünden öz eleştiride bulundu.

Gürkan Ferhatoğlu paylaşımında, ”Lig’in ilk yarısında 5. sırada ve liderin 8 puan gerisindeyken, göreve geldiğimiz Sökespor ile sezonu liderin 1 puan gerisinde 2. sırada tamamladık. Grubu lider bir şekilde tamamlayan Efelerspor’u tebrik eder, 3.lige yükselme maçlarında başarılar dilerim.

Belirtmek isterim ki her ne kadar göreve geldiğimiz ikinci devrede 6 galibiyet 3 beraberlik ile en yakın rakibe 7 puan fark atarak en çok gol atan ve en az gol yiyen takım olsak da ligin boyunun kısa olması nedeniyle grup liderliğini alamamamızın üzüntüsünü yaşamaktayım.

Göreve geldiğimiz günden itibaren maddi manevi her türlü fedakarlığı gösteren her isteğimizi yerine getiren başta Sökespor Kulüp Başkanı Sayın Tamer Makaraç olmak üzere, yönetim kuruluna, desteklerini hiç esirgemeyen Sökespor taraftarlarına ve Sayın Rıdvan Eşin’e teşekkürlerimi sunmak isterim. Son söz olarak Söke’nin tüm mülki amirlerine şunu söylemek istiyorum; Uzun yıllar profesyonel liglerde oynayan ve BAL liginin en büyük bütçelerini harcayan Sökespor ve taraftarları ve Söke’deki diğer kulüplere o stadı ve tesisleri yakıştırmanın Söke adına bir utanç olduğunu düşünüyorum. Umarım konuşulduğu gibi bu sene stat ve tesisler yenilenir, aksi durumda daha çok sezonlar harcanan emeklerin boşa gideceği kanaatindeyim” ifadelerine yer verdi. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler