Takip Et

SON DAKİKA

"Yıkıcı değil yapıcı bir muhalefet anlayışı içerisinde olacağız"

18 Nisan 2024, Perşembe 16:29

     


31 Mart Yerel Seçimleri'nde Cumhur İttifakı'ndan 1. Sıra Belediye Meclis Üyesi seçilen ve aynı zamanda Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak da görev yapacak olan Taner Sayın, "Yıkıcı değil yapıcı bir muhalefet anlayışı içerisinde olacağız" dedi.

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ilk toplantısında Çevre ve Sağlık Komisyonu üyeliğine de seçilen Taner Sayın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Öncelikle milletin iradesi ile seçimin kazananı olan Aydın Büyükşehir belediye başkanımız Sn. Özlem Çerçioğlu ve birlikte görev yapacak oldukları çalışma ekibine bu şerefli görevlerinde başarılar diliyorum. Geçmiş dönemlere baktığımız zaman, malumumuz yıllardır Büyükşehir Belediye ile Nazilli Belediyesi arasında hep gerilim siyaseti yapıldı, Dolayısıyla mağdur kalan hep Nazilli oldu, Nazilli’liler oldu. Önümüzdeki süreç içerisinde umarım Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli ilçemiz belediyesi arasında hizmet siyaseti üretilen bir tutum sergilenir.

Aynı zamanda buradan basınımız vasıtasıyla kıymetli Nazillili ve Aydınlı hemşerilerimize bir teşekkür etmek istiyorum. Bizim anlayışımızda siyaset milletle ve millet iradesine saygı duyularak yapılır, Dolayısıyla geçtiğimiz yerel seçimde hangi siyasi partiye destek verirse versin, iradesine sahip çıkarak sandığa koşan tüm Nazillili ve Aydınlı vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz.

Önümüzdeki süreçte biz, Cumhur ittifakı olarak ortak meselemizin, ortak derdimizin Nazilli ve Aydın olmuş olduğu bir ortamda, doğru işlerin ve doğru meselelerin gündeme alınması halinde, yıkıcı değil, yapıcı bir muhalefet anlayışı içerisinde olacağımızın bilinmesini isteriz."

Öte yandan Cumhur İttifakı'ndan Nazilli ve Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi seçilen Hulki Karakaya da, yapılan ilk meclis toplantısında Eğitim ve Kültür Komisyonu üyeliğine seçildi. (DUYGU DİLEK)







 
Son Eklenen Haberler